Kosten en vergoedingen

Kosten:

Per yogales: € 10,00. Thee is gratis.

Zwangerschapsyogales: € 12,50. De partner komt eens per maand gratis mee.

Een les babymassage (zoveel mogelijk samen met je groep medecursisten van de zwangerschapsyoga, ook anderen zijn welkom): € 12,50. De olie en thee is gratis.

Individuele yogales (ook zwangerschapsyogales) en begeleiding bij cursist thuis: € 35,00 of in de Yogastudio. Bij cursist thuis, buiten een straal van 5 km komen daarbij reiskosten.

Yoga in het park (half mei t/m september): € 10,00.

Winteryoga (okt t/m half mei): € 10,00.

Inhuren per uur voor bijvoorbeeld bedrijfsyoga: Prijs op aanvraag. Dit is afhankelijk van de kosten van de zaal, de reisafstand. Indicatie bij een zaal die gratis is en weinig reiskosten en 1 maal per week: 10 cursisten: € 90,00.

Wijze van betalen:​

Per bank naar bankrekeningnummer: NL 57 KNAB 0255 7003 85. T.n.v. Yogapraktijk Emmerink, Zevenaar.

Per maand betalen vóór de eerste van de maand. Inhalen van lessen vanwege ziek zijn of anderszins afwezig zijn​ is mogelijk, omdat deze lessen wel dienen te worden betaald. Graag in overleg.

Voor de zwangerschapsyoga geldt dat de betaalde lessen worden terugbetaald, indien je eerder bevallen bent.  Voor de andere yogalessen geldt 4 weken opzegtermijn, tenzij bij ernstige of langdurige ziekte.

​Vergoedingen:

Zwangerschapsyoga: Afhankelijk bij welke ziektenkostenverzekering en in welke mate je bent verzekerd kan de zwangerschapsyoga worden vergoed. Docent is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Yogapraktijk Emmerink en de docent heeft een AGB-code, waardoor een gedeelte of alle lessen vergoed kunnen worden.

Bewoners van o.a. de gemeenten:​ Zevenaar, ​Rheden, Rozendaal, Duiven, Westervoort en Arnhem kunnen als ze ten hoogste 120 % van de bijstandsnorm aan inkom​sten ontvangen gebruik maken van de Gelrepas. Het betekent dat als zij yogalessen zouden willen volgen op vertoon van de GelrePas 2023, een gratis proefles en daarnaast tot 50% korting op alle lessen kunnen ontvangen en een aandeel betalen via het tegoed op de Gelrepas. Zie: Homepage – Gelrepas

U moet altijd de bonnen en betaalbewijzen bewaren zodat u de kosten kunt aantonen voor de Gemeente.

Doe de check:

Gelrepas