Kosten en vergoedingen

Kosten:

Per yogales: € 10,00. Thee is gratis.

Zwangerschapsyoga: € 12,50. De partner komt eens per maand gratis mee.

Op de donderdag nazwangerschapsyoga /draagdoekyoga en in combinatie babymassage: € 12,50. De olie en thee is gratis.

Individuele yogales (ook zwangerschapsyogales) en begeleiding bij cursist thuis: € 35,00 of in de Yogastudio. Bij cursist thuis, buiten een straal van 5 km komen daarbij reiskosten.

Yoga in het park (half mei t/m september): € 10,00.

Winteryoga (okt t/m half mei): € 10,00.

Inhuren per uur voor bijvoorbeeld bedrijfsyoga: Prijs op aanvraag. Dit is afhankelijk van de kosten van de zaal, de reisafstand. Indicatie bij een zaal die gratis is en weinig reiskosten en 1 maal per week: 10 cursisten: € 90,00.

Wijze van betalen:​

Per bank naar bankrekeningnummer: NL 57 KNAB 0255 7003 85. T.n.v. Yogapraktijk Emmerink, Zevenaar.

Per maand betalen vóór de eerste van de maand. Inhalen van lessen vanwege ziek zijn of anderszins afwezig zijn​ is mogelijk, omdat deze lessen wel dienen te worden betaald. Graag in overleg.

Voor de zwangerschapsyoga geldt dat de betaalde lessen worden terugbetaald, indien je eerder bevallen bent.  Voor de andere yogalessen geldt 4 weken opzegtermijn, tenzij bij ernstige of langdurige ziekte.

​Vergoedingen:

Zwangerschapsyoga: Afhankelijk bij welke ziektenkostenverzekering en in welke mate je bent verzekerd kan de zwangerschapsyoga worden vergoed. Docent is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Yogapraktijk Emmerink en de docent heeft een AGB-code, waardoor een gedeelte of alle lessen vergoed kunnen worden.

Bijzondere bijstand

Als u extra kosten maakt, bijvoorbeeld door ziekte, een handicap of door bijzondere sociale omstandigheden. Voor bijzondere bijstand geldt de inkomensgrens van 110% niet. Als uw inkomen hoger is dan 110% dan zal er een  draagkrachtberekening plaatsvinden. Voor medische kosten moet u altijd eerst vergoeding bij uw zorgverzekeraar  aanvragen.​

Bewoners van o.a. de gemeenten:​ Zevenaar, ​Rheden, Rozendaal, Duiven, Westervoort en Arnhem kunnen als ze ten hoogste 120 % van de bijstandnorm aan inkom​sten ontvangen gebruik maken van de Gelrepas. Het betekent dat als zij yogalessen zouden willen volgen op vertoon van de GelrePas 2020, natuurlijk een gratis proefles en daarnaast, tot 50% korting op alle lessen ontvangen. Zie: http://www.arnhem.nl/Wonen_en_leven/Werk_en_Bijstand/GelrePas

U moet altijd de bonnen en betaalbewijzen bewaren zodat u de kosten kunt aantonen voor de Gemeente.

Huidige bijstandsnormen zie: www.st-ab.nl/bijstandsnorm.htm

In individuele gevallen namelijk op medische gronden en op medisc​he advisering (doo​r het CIZ, Centrum Indicatiestelling Zorg) kunnen yogalessen ook worden vergoed. Het verzoek voor een indicatie moet worden ingediend bij het CIZ Driebergen Princenhof Park 3 3972 NG Driebergen, Postbus 84 3970 AB Driebergen T: 088 – 789 10 00 F: 088 – 789 10 11 ​ https://www.ciz.nl/Paginas/default.aspx​